Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


TOP25_logo
Forrás: ITB

Tökéletesen bevált recepthez ne nyúljunk!

Kilenc évvel ezelőtt útjára indítottuk a TOP 25-díjat, az évről évre megjelenő lista mindig óriási érdeklődést vált ki az ICT-szektorban. Komoly presztízse van a toplistának, nem beszélve a nyertesnek odaítélt díjról. Ez minden bizonnyal így lesz idén is.

2016-ban bevezettünk egy új, objektív mérőeszközt az értékelő rendszerünkbe, ezt használjuk ebben az évben is. A social media felületeinken (az ITB FB oldalán és a YouTube csatornánkon) mérhető sikerráta, vagy az eventjeinken való szereplések visszacsatolása továbbra is fontos mérőeszközünk marad az idei toplista jelöltjeinek összeállítása során. A rangsor felállítása idén is az elmúlt egy év üzleti sikerei alapján történik. Az ITB minden információt igyekezett a print magazin olvasói, az itbusiness.hu oldal látogatói, az FB oldalunk lájkolói és a rendezvényeink résztvevőinek a tudomására hozni az elmúlt egyéves időszakban is. A médiafelületeinken mért objektív hatékonysági számok alapján tökéletesen nyomon követhető, melyik szakembert tartották sikeresnek Önök, és kik kerültek ki az érdeklődés középpontjából. Ezek összesített éves rangsora alapján alakítjuk ki az 50-es jelölti listánkat. Szavazni az ITB Facebook oldalán, valamint hagyományosan, e-mailben is lehet június 24. és július 22. között.

Az 50-es jelöltlistát megkapja a szakmai zsűri is, mint minden évben, és ők is kialakítják saját, legjobb szakmai tudásuk szerint összeállított rangsorukat.

A megtisztelő feladat pedig az enyém lesz, hogy ezt a két végső rangsort teljes nyugalomban és magányomban – hiszen az eredményt senki sem ismerheti – hivatalosan összesítsem, az ellenőrzést végső szakmai csapatnak a részeredményekkel együtt jóváhagyásra átadjam, és Önöknek azt 2019. szeptember 3-án, az INSIDE ITB 2019 gálaest záró momentumaként felkonferáljam.

Sziebig Andrea

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Kisgergely Kornél

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: