TOP25_logo_1.jpg
1. lépés: Így áll össze az 50-es jelöltlista

1.1. Az ITB szerkesztősége összeállítja azon topmenedzserek listáját, akikről bármilyen formában írt 2018. szeptember 1-től 2019. június 15-ig (nyomtatásban, social media vagy online felületen), vagy a felső vezető részt vett valamely ITB-konferencián a tavalyi évben.

1.2. Az ITB összeállítja azon ICT-menedzserek listáját is, akikről bár nem publikált, de tudomása van arról, hogy az adott felső vezető valamilyen üzleti sikert ért el a fent jelzett időszakban.

1.3. Az 50-es szám eléréséhez a hiányzó 10 topmenedzserre olvasóink adhatnak javaslatot. Minden ICT-menedzser nominálását indokolni kell (mi az a konkrét eredmény, amit az adott felső vezető elért tavaly szeptembertől napjainkig). A jelöléseket június 24., 9 óriág juttathatják el az [email protected] e-mail címre!

2. lépés: Gyerünk szavazni!

A szavazás (a szakmai zsűri voksolása mellett) két felületen zajlik: Facebookon és e-mailben, 2019. június 24-tól július 22. éjfélig.

2.1. Facebookos és e-mailes szavazás – Az 50-es jelöltlista résztvevői felkerülnek egy hagyományos szavazófelületre, ahol bárki leadhatja voksát az adott menedzserre (egy személy egyszer szavazhat). A szavazás az ITB Facebook-oldalán június 24-én 12 órakor indul és július 22. éjfélig tart.

Az e-mailes szavazáshoz bárki leadhatja voksát június 24-től július 22-ig hagyományosan, az [email protected] e-mail címre. Fontos: egy e-mail címről csak egy szavazat adható le; gyűjtő e-mail címekről nem fogadunk szavazatokat!

2.3. A zsűri szavazata (a végeredmény 50 százalékát adja) – A szakmai zsűri is elkészíti a saját listáját. A zsűri semmilyen támpontot nem kap a listához, így saját maguknak kell utánanézniük a jelölt ICT-menedzsekhez, hiszen a siker szubjektív.

3. lépés: A TOP 25-ös rangsor kialakítása

Ahogyan a fentiekből is kiderült, a végső rangsor kialakításánál a Facebookos szavazás és az e-mailes szavazatok 50 százalékos, a zsűri szavazata pedig ugyancsak 50 százalékos súllyal kerül a végső elszámolásba.

A szavazatokat 2019. július 22-én éjfélkor zárjuk, az eredményt szeptember 3-án este, az INSIDE ITB 2019 gálaesten hozzuk nyilvánosságra.